miercuri, 29 octombrie 2008

Îngerii recunostintei



Lumea îngerilor îmi este foarte dragă şi pentru că tot suntem în Săptămâna Îngerilor am simţit ca astăzi să vă prezint îngerii recunoştinţei pentru că ei glorifică minunata creaţie a lui Dumnezeu.

Acesti îngeri celebreaza gloria divina si ne îndeamna sa apreciem bucuriile simple al existentei, sa recunoastem binele în jurul nostru, sa îi multumim lui Dumnezeu pentru tot ce am primit.

Îngerii recunostintei ne încurajeaza sa apreciem binefacerile existentei. Ei ne învata sa fim recunoscatori pentru multele daruri ale vietii de care ne bucuram. Ne ajuta sa ne eliberam de tensiunile si de luptele cotidiene pentru a aprecia lucrurile simple, pe lânga care trecem adesea fara sa le vedem. Ei glorifica minunata Creatie a lui Dumnezeu si noi putem sa ne alaturam lor pentru a glorifica frumusetea si bucuria de fiecare data când vrem sa ne deschidem inima. Splendorile vietii se deruleaza dintotdeauna în fata noastra; daca le privim cu recunostinta, ele ni se dezvaluie si ne trimit imaginea, ca o oglinda, a iubirii divine, infinite si plina de compasiune.

Sa rugam îngerii recunostintei sa ne cuprinda în imnurile de lauda pe care le adreseaza lui Dumnezeu. Ca recunostinta noastra sa ne hraneasca sufletele si sa atraga asupra noastra toate binecuvântarile. Am putea atunci sa ne ridicam spre gloria si maretia lui Dumnezeu, ca sa fim atinsi de gratia divina. Îngerii recunostintei ne ajuta în acest demers, caci ei ne permit sa depasim limitele conditiei umane, spre a ne apropia de Dumnezeu si a celebra miracolul Creatiei.

Recunosc slava si gloria lui Dumnezeu, care este sursa întregii vieti

Sursa:Lumea îngerilor

marți, 28 octombrie 2008

Săptămâna îngerilor

Se întâmplă un lucru minunat, apar tot mai multe informaţii despre îngeri, iar săptămâna aceasta avem parte de câteva evenimente legate de ei, în Bucureşti şi în câteva oraşe din ţară. Dacă ne gândim că în alte părţi ale globului se sărbătoreşte Hollowin-ul, nu putem decât să ne simţim binecuvântaţi pentru că sunt oameni la noi care ne invită să celebrăm Lumea Ingerilor. Putem să participăm la evenimentele create în cinstea îngerilor (intrarea este liberă) sau putem să luăm legătura cu ei apelându-i în felul nostru, ei ne vor răspunde oricum. Cu cât suntem mai mulţi cei care îi chemăm în viaţa noastră, cu atât suntem mai puternici şi mai protejaţi zi de zi.


Programul evenimentelor pe angelinspir.ro

Puteţi să vizitaţi şi Lumea îngerilor unde sunteţi invitaţi să participaţi la serile îngerilor ce au loc în fiecare săptămână, duminica şi lunea seara. Este un loc special datorită prezenţei îngerilor.

Îngerii să fie alături de voi, să vă inspire şi să vă protejeze!

marți, 21 octombrie 2008

Chakra-ele iluminate

THE ILLUMINATED CHAKRAS by Anodea Judith

Vă propun o incursiune în propriul corp pentru a vă echilibra energetic, urmărind un filmuleţ plin de culoare şi sunete minunate. Este un film (tradus) foarte bine realizat despre cele 7 chakre şi kundalini ce are menirea de a ne ajuta în practica noastră spirituală sau terapeutică pentru a ne păstra în echilibru şi sănătoşi. Cuvintele mele nu ar putea să redea frumuseţea şi valoarea acestui film, aşa că vă urez vizionare plăcută şi efecte magice.



Sursa filmului

Blogger template 'Purple Mania' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP