duminică, 3 octombrie 2010

"Un curs in miracole" -online, gratuit

"Un curs de miracole" - grup de lucru

Cred ca ati auzit deja despre "Curs de miracole", iar daca nu ati auzit inca, am postat mai jos cateva extrase pentru a-l consulta si a va face o idee despre ce inseamna el.
Au fost mai multe persoane care au incercat sa realizeze acele lectii in fiecare zi, dar, din diferite motive, s-au oprit la un moment dat si au avut initiativa (pe care o propagam si cautam sa o punem in practica) de a forma un grup de mai multe persoane care sa faca simultan acest lucru, sustinandu-se reciproc si schimband idei, perceptii, trairi legate de lectiile cursului.
Va propunem sa va alaturati acestui grup, cu rugamintea de a da mai departe si altor persoane care credeti ca ar fi interesate sa participe. Daca doriti sa va alaturati grupului, va rugam sa trimiteti un mail de confirmare. 

Vom incepe pe 12 octombrie, caci atunci sunt conjuncturi astrologice favorabile pentru a declansa aceasta actiune care dureaza mai mult decat cele obisnuite (1 an) si care speram sa aduca lumina si crestere pentru fiecare dintre noi.
 
Cursul contine 365 de lectii, cate una pentru fiecare zi din an. Ii vom ruga si pe ingerii potriviti sa lucreze in noi si  impreuna cu noi pentru transformarea si cresterea noastra launtrica. Fiecare dintre cei inscrisi va primi prin mail lectia zilei, care va fi postata si pe acest blog unde, cine doreste, poate sa scrie opinii personale sau sa impartaseasca celorlalti perceptiile sale.

Personal, consider ca e foarte binevenita initiativa, intrucat anul 2011 este foarte bun pentru a ne intari constiinta, pentru a o ordona si restructura dupa criterii sanatoase, pentru a-l aduce pe Dumnezeu in interiorul nostru, a-L face sa straluceasca si a-l manifesta, implinindu-ne astfel rostul in lumea aceasta.
Asteptam confirmarea dumneavoastra pe adresa de mail lumeaingerilor2@gmail.com.
 
Mai multe detalii pe http://bucuriaingerilor.blogspot.com/ 
 
 

3 comentarii:

Curs de miracole

Ma bucur mult sa vad ca cineva deja a inceput sa dezvolte aceasta reativ noua paradigma a cursului.
Felicitari

Anonim

Wow, that's what I was seeking for, what a stuff! present here at this website, thanks admin of this web page.

Here is my weblog: comparatif ssd

Anonim

It is not my first time to pay a visit this web site,
i am visiting this site dailly and take pleasant data from here everyday.


Also visit my web-site ... voyance gratuite

Blogger template 'Purple Mania' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP