miercuri, 29 octombrie 2008

Îngerii recunostinteiLumea îngerilor îmi este foarte dragă şi pentru că tot suntem în Săptămâna Îngerilor am simţit ca astăzi să vă prezint îngerii recunoştinţei pentru că ei glorifică minunata creaţie a lui Dumnezeu.

Acesti îngeri celebreaza gloria divina si ne îndeamna sa apreciem bucuriile simple al existentei, sa recunoastem binele în jurul nostru, sa îi multumim lui Dumnezeu pentru tot ce am primit.

Îngerii recunostintei ne încurajeaza sa apreciem binefacerile existentei. Ei ne învata sa fim recunoscatori pentru multele daruri ale vietii de care ne bucuram. Ne ajuta sa ne eliberam de tensiunile si de luptele cotidiene pentru a aprecia lucrurile simple, pe lânga care trecem adesea fara sa le vedem. Ei glorifica minunata Creatie a lui Dumnezeu si noi putem sa ne alaturam lor pentru a glorifica frumusetea si bucuria de fiecare data când vrem sa ne deschidem inima. Splendorile vietii se deruleaza dintotdeauna în fata noastra; daca le privim cu recunostinta, ele ni se dezvaluie si ne trimit imaginea, ca o oglinda, a iubirii divine, infinite si plina de compasiune.

Sa rugam îngerii recunostintei sa ne cuprinda în imnurile de lauda pe care le adreseaza lui Dumnezeu. Ca recunostinta noastra sa ne hraneasca sufletele si sa atraga asupra noastra toate binecuvântarile. Am putea atunci sa ne ridicam spre gloria si maretia lui Dumnezeu, ca sa fim atinsi de gratia divina. Îngerii recunostintei ne ajuta în acest demers, caci ei ne permit sa depasim limitele conditiei umane, spre a ne apropia de Dumnezeu si a celebra miracolul Creatiei.

Recunosc slava si gloria lui Dumnezeu, care este sursa întregii vieti

Sursa:Lumea îngerilor

0 comentarii:

Blogger template 'Purple Mania' by Ourblogtemplates.com 2008

Jump to TOP